Cautare

804 de rezultate pentru "sabaoani str orizontului" (8.44 secunde)
CONSTANTIN de 58 de ani din Bucuresti, care a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe str. ... GEORGE de 30 de ani din Bucuresti, care a condus un autoturism marca Opel, pe str. ... GABRIEL de 29 de ani din Bucuresti, care a condus un autoturism marca VW, pe str.
Ilfov, care a condus un autoturism marca Dacia Super Nova, pe str. ... La data de 03 iunie 2011, in jurul orei 00.10, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 4 Politie au observat pe str.
Progresului, dinspre str. Nasaud catre str. ... Cand a ajuns in dreptul str. Spatarul Preda, a patruns in intersectie la culoarea rosie a semaforului electric, iar dupa ce a evitat coliziunea cu un autoturism, a intrat in partea frontala a unui alt autoturism, marca Renault, condus de Z.
Cu aceasta ocazie au fost verificate 4 societati comerciale din str. Humulesti, str. Pucheni, str. M-tii Carpati si sos.
Valentin de 23 ani, din Bucureeti, a condus un autoturism marca Daewoo Matiz pe str. Malcoci dinspre str. ... Modoran Ene catre str.
La data de 11 septembrie 2011, in jurul orei 10:15, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe str. ... La data de 11 septembrie 2011, in jurul orei 19:15, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe str.
Regina Maria si str. ... La fata locului s-a deplasat un echipaj al Sectiei 14 Politie care a constatat ca pe str. ... Totodata, pe str.
La data de 23 septembrie 2011, in jurul orei 18:10, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe str. ... La data de 24 septembrie 2011, in jurul orei 01:00, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe str.
Vasile de 77 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Daewoo Matiz pe Calea Rahovei, dinspre str. ... Cand a ajuns la intersectia cu str. ... Alexandriei catre Str.
Cristinel de 45 ani, din Bucuresti, a condus un autoturism taxi marca Dacia Logan pe B-dul Nicolae Grigorescu dinspre Str. ... Cand a ajuns la intersectie cu str.
Mihai Bravu, dinspre str. ... Cand a ajuns la intersectia cu str. ... Ion de 63 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan pe str.
Marius de 24 ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Audi pe str. Brasov dinspre str. ... Cand a ajuns la intersectia cu str.
- str. ... Pentru a inchiria un loc de parcare de resedinta, bucurestenii din Sectorul 4 trebuie sa depuna urmatoarele acte la Registratura Serviciului Parcari, din str. ... - cerere tip eliberata de catre Serviciul Parcari cu sediul in str.
Decebal pana la intersectia cu str. ... Libertatii, Calea 13 Septembrie pana la intersectia cu str. Izvor, str. Izvor (doar pe sensul catre Natiunile Unite), bd.
Libertatii - Calea 13 Septembrie - Str. ... In caz de necesitate activitatea va fi intrerupta si se va permite accesul la Palatul Parlamentului prin intrarea din Str. ... - Str.
Un barometru stelar m-a ajutat sa privesc dincolo de linia orizontului imediat, reusind uneori efortul de a evita derapaje prapastioase ori, si mai grav, geosinclinale insurmontabile.
O tentativa demolatoare colectiva, dar care isi are originea intr-un centru ideocratic comun, si care a fortat schimbarea orizontului de receptare a lui Eminescu.
orasul Metopolis si, la limita orizontului, orasul Mavrocordat, pe malul drept; Cetatea de Lana si Campia Dicomesiei, pe malul stang;
Avea o nuanta rosiatica desi era mult deasupra orizontului. Am observat-o timp de aproximativ 10 minute, inainte de apusul soarelui, pana cand am intrat in zona de intuneric.
Avea aere de vedeta, privea la inaltimea orizontului, se lafaia la receptii, cocktail-uri, intalniri la nivel inalt la Mama Lumii.
google-analytics.com